Serpuit it’s on!

Plecand de la Doamne mare Ti-e gradina si uneori si gardul este prea  inalt, mi-a fost dat sa citesc (multu’ P) o mare idiotenie pe un forum de la Dacia.

Un anume domn imtreaba:

„Am si eu o intrebare:

Nu imi place sa merg cu masina drept, ci usor serpuit.

Asta imi da o senzatie placuta. In plus, daca merg serpuit, cind virez de multe ori se intimpla sa am volanul usor cotit spre directia dorita, si atunci economisesc miscare, imi este mult mai comod si mai usor sa virez.

Miscarea de serpuire este usoara – ca pestele in apa, ceea ce imi face stilul de condus mai flexibil si mai fluid, in orice moment sint pregatit pentru orice manevra – keeps me on my toes.

Acest stil de condus mai are avantajul ca creeaza spatiu in jurul meu, conduc mai aerisit si mai relaxat, am spatiu de manevra.

Intrebarea mea este daca acest stil de mers serpuit, ca pestele in apa, dauneaza cu ceva masinii. Oare se uzeaza mai mult? Si daca se uzeaza mai mult, in cit timp voi avea probleme?

Este ceva ce se repara usor?

Am vorbit cu mecanicul meu (Nea Popicu, pentru cine il cunoaste) si mi-a spus sa nu fac asa, dar n-a putut sa-mi argumenteze. Eu cred in continuare ca ar putea fi ok.”

Initial am zis ca face misto pe forum. Citind in continuare am realizat ca altii fac misto de el.
Oare chiar sunt oameni care merg serpuit? Si daca da, nu ii dor mainile? Sa tot tragi stanga dreapta de volan, nu stiu intreb si eu. Soferita nu sunt, dar zic si eu, poate poate nu sunt asa duda! Si cand schimbi viteza cum faci?  Banuiesc ca pentru acest unic stil de a merge trebuie sa tragi macar un sfert de volan (raportat o rotire completa a volanului), nu? Sau e prea mult? Ah ,nu! Stai! Stiu cum e asta!!! 
Stilul de condus serpuit este acela cum tot vedem prin filme ca stau aia la volan si conduc tragand de volan stanga dreapta atat de mult incat uneori chiar am impresia ca vireaza si cand colo ei merg tot drept. Cred ca asta este situl serpuit. Ar trebui sa fie stilul hollywoodian, nu stilul serpuit.
Restul oamenilor care au avut ceva de spus, si ceea ce au spus ei… aici.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s