Politia Rutiera Romana

In zona in care este situat biroul meu se intampla foarte multe accidente rutiere. De cele mai multe ori fara victime, dar sunt la o medie de 2-3 pe saptaman.

Vinerea Mare nu a facut exceptie. O fatuca a lovit cu masina o doamna care traversa neregulamentar strada. Doi barbati au ridicat doamna de jos, care din ce vedeam eu nu parea sa fie grav ranita, ci doar avea ceva la picior, dar fara sange. Evident a venit politia, a venit salvarea, a laut-o pe doamna si dusi au fost. Fatuca care a lovit-o a ramas cu politia sa dea declaratie in celebra duba alba. Pana aici toate bune si frumoase, nimic nou sub soare. Doi politisti au iesit sa faca masuratori. Aici intervine inteligenta si atentia Politiei Romane. In timp ce ei faceau masuratori, opreau traficul, si un al treilea facea niste poze, doua doamne se pregateau sa traverseze strada prin acelasi loc prin care cu 30 de minute mai devreme avusese loc accidentul. Niciunul dintre politisti nu a schitat niciun gest, nimic nu era anormal. Femeile au traversat strada ca si cum politia nu era acolo.

M-a scos din sarite faza foarte tare. Asa are grija Politia Romana de circulatia rutiera!

No comment!

Reclame

One response to “Politia Rutiera Romana

  1. Politia rutiera are grija mare! Mi-au suspendat mie permisul pe 30 de zile pentru ca am oprit PE trecerea de pietoni in Tancabesti. Prima mea amenda in 8 ani la volan…Bah!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s